Wij zijn deelnemer van Zotexels. Zo Texels biedt onvergetelijke eilandervaringen voor benieuwde mensen in het oorspronkelijke Texelse decor, aangeboden door eigenzinnige, authentieke Texelaars, zie verder www.Zotexels.nl en:

Logo

"erkend streekkeurmerk voor duurzame producten en diensten uit het Waddengebied" www.waddengoud.nl

Waddengoud

 


 

Boek hier de boerenwoning

 

Wij hebben in de verhuur onze authentieke boerenwoning. De woning is een monument. Een gezellig ingericht 5 persoons huisje voorzien van terras op het zuiden met een vrij uitzicht.

 

Boerenwoning

Een apart toilet, doucheruimte met wastafel en wasmachine, keuken voorzien van waterkoker, magnetron, koffiezetter, koelkast, gasfornuis en een eettafel.
Beneden is een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden van 90 x 200 cm. Op de bovenverdieping die u bereiken kunt d.m.v. een steile trap- staat een 2-persoonsbed van 160 cm x 200 cm.

In de huiskamer is een heuse romantische bedstede voor 2 personen.

Bedstede Woonkamer Woonkamer

Alle bedden voorzien van synthetische dekbedden. Zelf beddengoed en linnengoed meenemen. Grote bedden hebben dekbed van 200 x 200 cm de eenpersoonsbedden de standaardmaat 160 x 200 cm.

Ook is er gratis internet en een smart tv aanwezig.

De Boerenwoning is een niet roken woning.

Keuken Keuken Schouw

Tegen een vergoeding is het mogelijk dat u uw honden mee neemt op vakantie. Meerdere honden zijn toegestaan maar boven 3 wel in overleg. Het niet de bedoeling dat u uw honden uren alleen laat. Per hond is de vergoeding 20,- euro per week.

Ook uw paarden zijn welkom op ons bedrijf. U kunt op Texel heerlijk uit rijden gaan zowel onder het zadel als met de aanspanning. Bos en strand zijn op rijdbare afstanden. De paarden staan in de buurt van de boerenwoning. Als vergoeding vragen wij voor enkel weidegang 10,- euro per dag per paard. Wilt u er stalling bij dan komt dit op 20,- euro per nacht inclusief weidegang. Wilt u uw paard bij ons stallen en verblijft u elders dan kost weidegang/stalling per dag 30,- euro. Dit is inclusief stro/hooi. U dient overigens voor dit bedrag wel zelf uw stal te mesten en land te ruimen. Overigens hoeft u met trailer nooit lang te wachten bij de boot. Mensen met dieren in de trailer hebben altijd voorrang.

Slaapkamer Slaapkamer

U hebt zelf geen paard? Voor de wat ervaren ruiter bestaat bij ons de mogelijkheid om tijdens uw verblijf in onze boerenwoning een fjordenpaard huren. Voor de jongere kinderen is er een Shetlander grote maat. Voor een fjordenpaard vragen wij 150,- euro per week. Voor een Shetlander 125,- euro per week. U krijgt een les gratis om u wat vertrouwder met het paard te maken. Wij zorgen dat u een passend paard krijgt. Er bestaan wel enkele voorwaarden, voor verdere informatie hieromtrent kunt u telefonisch contact opnemen.

Boek hier de boerenwoning

Tel. 0222 310 002.